Dichtbij

Algemeen
Dichtbij Arnhem is een sfeervolle cadeauwinkel en tevens perfecte plek om te genieten van ambachtelijke food & drinks. De kracht van Dichtbij is de aandacht voor lokale producten en het verhaal van de makers. Dichtbij Arnhem is een maatschappelijke onderneming waar ontmoeting centraal staat.

Ligging
Boekhandel het Colofon, waarin Dichtbij Arnhem gevestigd is, ligt in het centrum van Arnhem vlak bij het Kerkplein. Dichtbij concentreert zich op de unieke makerscultuur in Arnhem.

Indeling
Dichtbij Arnhem is een store-in-store in boekhandel het Colofon. In de winkel en het bijbehorende horecagedeelte worden voornamelijk lokale producten en artikelen verkocht. Dichtbij is een participatieproject van Driestroom om de inclusieve samenleving en de ethiek erachter te benadrukken.

Begeleiding en activiteiten
Dichtbij biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om een vak te leren en om mee te doen. Driestroom en de Gemeente Arnhem zorgen voor de instroom van leer- en praktijkbanen met de ambitie om medewerkers straks een vaste plek op de arbeidsmarkt te bieden.

Ketenpartners
Door een samenwerking met boekhandel Het Colofon, de Gemeente Arnhem en Driestroom is deze bijzondere winkel tot stand gekomen. 

Website: www.dichtbij-arnhem.nl
 
X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur