Driestroomhuis Bodhi Tree

Driestroomhuis Bodhi Tree is een professioneel gezinshuis. Wij bieden jongeren die niet meer thuis kunnen wonen en die behoefte hebben aan een “gewoon” gezin een vertrouwde leefomgeving, waar ze zich thuis mogen voelen en kunnen werken aan hun eigen ontwikkeling. Een plek waar jongeren meer zelfvertrouwen kunnen opbouwen om een vreugdevol en gelukkig leven te kunnen leiden als volwaardig lid van de samenleving, ongeacht hun beperking. Jongeren groeien zo op met gevoel voor eigenwaarde in een leefomgeving met voldoende prikkels om zichzelf te blijven ontwikkelen en hun probleemoplossend vermogen te vergroten.

Onze expertise bestaat uit meer dan 25 jaar werkervaring in de jeugd- en gehandicapten zorg (LVG). Als jeugdbeschermer met de LVG doelgroep, de reguliere jeugdzorg, vluchtelingen jongeren, consulent/werkbegeleider bij MEE, trainer sociale vaardigheden en gespecialiseerd in het contextueel werken met gezinnen/ individuen. Deze ervaring wordt sinds december 2013 professioneel ingezet binnen de setting van ons gezinshuis waar wij ons blijven ontwikkelen en innoveren in onze benadering.

Ons motto is: professioneel, liefdevol, onvoorwaardelijk, gastvrij en hartelijk in de benadering met aandacht voor gezonde voeding, licht, ruimte, hygiëne en eigenheid van de jongeren die bij ons wonen. 

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.