Driestroomhuis de Rots

 
In 2015 zijn wij een gezinshuis gestart om jongeren die niet thuis kunnen opgroeien een rotsvaste plek in ons gezin te bieden, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen. We hebben de ruimte om twee jongeren in ons gezin op te nemen. 

Wij bieden naast structuur, begeleiding en behandeling, ook de gezelligheid, veiligheid en normen en waarden van een gezin aan. Wij geloven, dat vanuit het kleinschalige en veilige van een gezin, grote stappen gezet kunnen worden. We erkennen wat er is, niet wat er niet is, en van daaruit werken we verder. We zoeken naar de talenten en mogelijkheden die de jongere heeft en helpen ze daarin te groeien.

Wij, Judith en René, draaien ons gezinshuis samen, zodat er twee vaste aanspreekpunten zijn, die goed op elkaar zijn ingespeeld. Doordat we elkaar goed aanvullen, zijn we in staat om de gehele begeleiding zelf op ons te nemen en de taken passend te verdelen. Hierbij werken we met rust, structuur, duidelijkheid en continuïteit en zorgen we ervoor dat het basisvertrouwen kan groeien.

Ga voor meer informatie naar: www.driestroomhuisderots.nl

 

 
X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.