Driestroomhuis Ensar

Driestroomhuis Ensar wil graag een sfeervolle en veilige woonplek bieden aan de kinderen met licht verstandelijk en lichamelijke beperking met islamitische achtergrond.

Algemeen Er zijn veel ouders met een islamitische achtergrond die behoefte hebben aan islamitische woonvoorzieningen en gezinshuizen. Daarom hebben wij besloten om een gezinshuis “ Driestroomhuis Ensar” te gaan starten voor kinderen met een islamitische achtergrond. Algemeen Driestroomhuis Ensar wil graag een sfeervolle en veilige woonplek bieden aan de kinderen met licht verstandelijk en lichamelijke beperking met islamitische achtergrond. Driestroomhuis Ensar biedt een woonplek voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 7 jaar. Indeling Op de begane grond is een grote ruimte woonkamer, keuken, grote berging en toilet. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers, berging, toilet en badkamer met ligbad en douche. Rondom het huis is een grote tuin aanwezig. Indeling per wooneenheid Ieder kind krijgt zijn eigen slaapkamer. Wensen en ideeën van het kind worden indien mogelijk meegenomen bij de inrichting van de kamer.

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur