Driestroomhuis Klim-op

Bij Driestroomhuis Klim-op willen we samen met de kinderen gaan toewerken naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Bij ons staat het individuele kind centraal en kijken we naar ieders mogelijkheden. We willen het kind zo de kans geven om te leren op het eigen niveau en het steeds een stapje verder op laten klimmen.

Het unieke van Driestroomhuis Klim-op is dat er veel ruimte is om individuele aandacht te geven, naast het leren en meedraaien in de dagelijkse gezinssetting. Wij werken met vier personen, waardoor er genoeg handen zijn om een kind te helpen dingen te leren op verschillende gebieden. Dit alles gebeurt binnen een duidelijke structuur van vier vaste gezichten. 

Onze doelgroep zijn kinderen met een LVG-3 indicatie,  ZZP 4 VG of kinderen in het autistisch spectrum. Eventueel met bijkomende problematiek. Tevens is er de mogelijkheid dat wij, wanneer de jongere hieraan toe is, een plekje zoeken voor begeleid zelfstandig wonen en de begeleiding hiervan op ons nemen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze website: www.driestroomhuisklim-op.nl

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur