Driestroomhuis Kom Aan Boord

‘De deur van ons gezinshuis staat open voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking die niet langer in hun eigen omgeving kunnen wonen.’

Driestroomhuis Kom Aan Boord is in 2003 als pleeggezin begonnen vanuit de gedachte dat ieder kind recht heeft op het wonen in een gezin waar het veilig is, waar liefde is en waar structuur geboden wordt. Van God hebben we de prachtige taak gekregen om kinderen met een beperking een warmte te bieden en ze in een gezin op te laten groeien waar veiligheid, liefde en structuur centraal staan. De kinderen waarvoor wij mogen zorgen hebben een beperking en komen vaak uit gebroken gezinnen waarbij zij te maken hebben gehad met afwijzing en verwaarlozing. Kinderen die, naast hun beperking, schade hebben opgelopen. 

Deze kinderen trekken onze aandacht en juist aan deze kinderen willen wij dat geven wat ze het hardste nodig hebben: een arm om hen heen, een luisterend oor, een grote dosis liefde en zorg.

Driestroomhuis Kom Aan Boord is ervan overtuigd dat we vanuit Gods liefde de kinderen veiligheid, liefde en structuur kunnen bieden wat ten positieve bij zal dragen aan de ontwikkeling van de kinderen die bij ons binnen zullen komen. Ons huis is een huis waarin je mag zijn wie je bent, waarin we kijken wat je wel kunt en niet naar wat je niet kunt. Een plek waar je echt thuis mag zijn en je jezelf kan zijn.

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.