Driestroomhuis Phoenixx

Phoenixx is centraal gelegen in het hart van Velp (Gelderland). Het treinstation en de bushalte bevinden zich letterlijk om de hoek. Ook de supermarkt en de gezellige hoofdstraat met diverse winkels zijn op loopafstand van onze locatie. Juist deze centrale ligging maakt een actieve deelname aan tal van maatschappelijke activiteiten mogelijk. Het centrum van Arnhem is eenvoudig te bereiken met zowel de fiets als het openbaar vervoer.

Wij streven niet alleen binnen het team, maar met name richting de cliënten/bewoners naar een gelijkwaardige samenwerking, waarbij saamhorigheid en persoonlijk contact steeds op de voorgrond staat. Het creëren van een huiselijke sfeer is dan ook duidelijk terug te zien in de wijze waarop het personeel vormgeeft aan de dagelijkse begeleiding. Hierin staat ‘veiligheid’ en ‘jezelf kunnen zijn’ steeds voorop.

Het opbouwen van een ‘relatie’ met de cliënt zien wij dan ook als een belangrijke pijler voor succes. Binnen de samenwerking zoeken we steeds naar een juiste afstemming, waarbij wij ondersteunen in de hulpvraag vanuit de cliënt. Echter leggen wij wel steeds de nadruk op het dragen van eigen verantwoordelijkheid.

Cliënten kunnen dag en nacht terugvallen op de begeleiding vanuit Phoenixx. Er is dan ook 24/7 iemand van de begeleiding op de locatie aanwezig.

Bij Phoenixx wordt gewerkt met ‘Mijn Plan’. Dit houdt in dat alle cliënten een eigen begeleidingsplan hebben, waarin het perspectief op wonen en participatie aan de maatschappij wordt beschreven aan de hand van kleine, praktische doelen.

Website: www.phoenixx.care

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.