Driestroomhuis Pippi

 

In 2010 zijn wij, Arjan en Annemieke Wildeman ons gezinshuis gestart. Sinds 2019 zijn we onder de vlag van Driestroom.

In ons gezin is er plek voor 4 kinderen/tieners met een verstandelijke beperking. We bieden hen een warm en veilig thuis, waar veel vaste rituelen, voorspelbaarheid, duidelijkheid en structuur zijn, maar vooral ook gezelligheid en het gewone gezinsleven.

We willen de kinderen een goed leven geven op een plek waar zij zich veilig en geliefd voelen en volledig geaccepteerd. We bieden begeleiding die aansluit op het ontwikkelingsniveau van het individuele kind en we proberen ze steeds een stapje verder te brengen in hun ontwikkeling.

De kinderen draaien zoveel mogelijk mee in ons sociale netwerk van kinderen, kleinkinderen, verdere familie en vrienden. Wij zijn een christelijk gezin en dit heeft ook een duidelijke plek in ons gezinsleven.

Ons huis staat in een mooie woonwijk in Ermelo. Dit is een fijne, veilige plek waar de kinderen kunnen leren om vriendschappen te onderhouden, om te gaan met buren maar ook een boodschapje doen bij de supermarkt om de hoek, kortom; het gewone leven ervaren.

Wij zijn ervan overtuigd dat een kind het beste af is in een gezin. Als dat in het biologische gezin niet mogelijk is, om wat voor reden dan ook, kan een gezinshuis een goede plek zijn. Gewoon waar mogelijk, anders waar nodig.

Voor meer informatie www.gezinshuispippi.nl

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.