Driestroomhuis Samen Bijzonder

In Driestroomhuis "Samen Bijzonder" wordt 7 dagen in de week, 24 uur per dag zorg aangeboden. Samen met het gezin streven ze er naar een zo’n fijn, prettig en gezellig thuis mogelijk aan te bieden, met structuur en regelmaat voor de bewoners.

Deze visie sluit aan bij onze levenswijze en bij de opvoeding van de eigen kinderen. Respect hebben voor anderen, respectvol omgaan met de natuur, stimuleren van zelfredzaamheid, individuele ontplooiing en een positieve benadering van mensen en omstandigheden staan hoog in het vaandel. Samen met een vast team van medewerkers ( beroepskrachten, stagiaires en vrijwilligers, zie kopje team ) wordt deze visie en de visie van De Driestroom bewaakt en ook in de praktijk uitgevoerd. De visie van De Driestroom is dat de absolute prioriteit bij de mensen ligt. Zij ervaren warmte, deskundige begeleiding en excellente zorg en dit is ook wat er wordt nagestreefd. Zorg en begeleiding worden specifiek afgestemd op de individuele behoefte, kennis en kunde van de bewoner.

Wilt u meer informatie over dit Driestroomhuis, neem dan contact op of neem een kijkje op www.driestroomhuissamenbijzonder.nl.

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.