Droom!

DROOM! De Aam


Algemeen

Vergader- en flexwerkcentrum DROOM! is een bijzondere locatie van Driestroom. Bij dit Wmo-centrum avant la lettre, gelegen aan de rand van Industrieterrein De Aam in Elst, werken mensen met én zonder vergrote afstand tot de arbeidsmarkt zij aan zij. Met culinaire hoogstandjes en service met een glimlach bezorgen ruim zestig (assistent-)medewerkers, vrijwilligers en stagiaires, in wisselende diensten, de gasten een bijzonder verblijf.

Ligging
DROOM! ligt op loopafstand van NS Station Elst en dicht bij de A325 tussen Arnhem en Nijmegen. De bereikbaarheid is dus uitstekend. Door de ligging aan de rand van industrieterrein De Aam is DROOM! ook een vaste uitvalsbasis van veel nabijgelegen bedrijven.

Indeling
Met haar tien vergaderzalen, vijftig flexwerkplekken, uitgebreide horecaservice en ambachtelijke bakkerij is DROOM! een bedrijf waar commercie en zorg op unieke wijze hand in hand gaan.

Begeleiding en activiteiten
Naar voorbeeld van het motto van DROOM! ‘Haal het beste uit jezelf’ halen de medewerkers elke dag het beste uit de assistent-medewerkers. En omgekeerd. Want de kracht van DROOM! zit hem in het team. De assistent-medewerkers krijgen niet alleen de ruimte, maar worden ook gestimuleerd om hun talenten te ontplooien. Zo kan iemand basaal beginnen met het schillen van appeltjes om uiteindelijk vrijwel geheel zelfstandig een taart te kunnen bakken. Een ander die begint in de keuken, maar het contact met de gasten toch ook leuk blijkt te vinden, stroomt door naar de bediening. Of andersom. Bij DROOM! is veel mogelijk. Zowel wat betreft persoonlijke ontwikkeling als groei op de werkvloer.

Ketenpartners
Tot de ketenpartners van DROOM! behoren onder andere Microsoft Nederland, Gemeente Overbetuwe, UWV, Umc St Radboud en Vermaat.

Adres
Nieuwe Aamsestraat 32
6662 ND Elst
Telefoon: 0481-367139
E-mail: info@bijdroom.nl
Website: www.bijdroom.nl
Facebook: DROOM!
X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.