DROOM! Beuningen

DROOM! Beuningen is een vergader- en flexwerkcentrum in de regio Nijmegen en Maas & Waal. DROOM! Beuningen beschikt over 7 vergaderzalen, variërend in capaciteit van 2 tot 80 personen. Alle vergaderzalen zijn uitgerust met audiovisuele middelen, waardoor ze geschikt zijn voor presentaties, brainstormsessies of coachingsgesprekken. Daarnaast heeft DROOM! Beuningen de beschikking over 50 flexwerkplekken die gratis te gebruiken zijn. Hieromheen heeft DROOM! Beuningen een professionele keuken waar ontbijt, lunch en diner vers en op maat worden bereid. Verder worden bij DROOM! Beuningen de befaamde DROOM! appeltaarten gebakken die zowel in huis als aan diverse horecagelegenheden worden verkocht.

Het bijzondere van DROOM! Beuningen is dat het team voor het overgrote deel bestaat uit mensen met een vergrote afstand tot de arbeidsmarkt. Het team maakt bij DROOM! het verschil en maakt het bezoek warm en memorabel.

Contactgegevens DROOM! Beuningen:
Schoenaker 10
6641 SZ Beuningen (GLD)
T 024 – 6779061
info@bijdroombeuningen.nl
W www.bijdroombeuningen.nl

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur