DROOM! de Landerij

In Park Lingezegen, tussen Elst en Arnhem-Schuijtgraaf, op de plaats waar vroeger kasteel De Park heeft gestaan, is het concept 'Landerij De Park' ontstaan. Op deze prachtige locatie in het groen, is DROOM! de Landerij gevestigd, samen met enkele andere organisaties zoals BSO De landerij, een kinderboerderij en Helicon. 

In restaurant DROOM! de Landerij ben je hartelijk welkom voor een heerlijke koffie of thee met de enige echte DROOM-appeltaart. Die wordt warempel in huis gebakken! Een glas limonade, een lekker wijntje of een speciaal biertje wordt met liefde geserveerd door medewerkers van DROOM!. Je kunt er ook terecht voor een heerlijke lunch. Er wordt gewerkt met pure, eerlijke producten.

Je kunt binnen terecht in de natuurbelevingsruimte en je tegelijk laten verrassen door een kleine expositie of met je kind de ontdekhoek in duiken. Bij mooi weer zit je op het rustige terras, in de natuur met uitzicht op het Romeinse Lint (5 kilometer wandel- en fietspaden) en de kerktoren van Elst.

Meer informatie over bijvoorbeeld de openingstijden of de menukaart vind je op www.droomdelanderij.nl


Adres
De Park 12
6661 NW Elst
T: 0481 - 35 69 32
E: landerijdepark@bijdroom.nl
W: www.droomdelanderij.nl
Facebook: DROOM! de Landerij
Twitter: @landerij
Instagram: DROOM! de Landerij

 

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.