DROOM! Vermaat

Algemeen
DROOM! Vermaat is een samenwerking tussen Radboud UMC, Vermaat en de nieuwe werknemers. DROOM! Vermaat biedt de kans voor participanten om op een werkplek in de maatschappij bezig te zijn samen met de medewerkers van Vermaat. Zo ontstaat de gelegenheid om van elkaar te leren en komen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dichterbij de participatiesamenleving.

Ligging
DROOM! Vermaat is te vinden in alle eetgelegenheden in het Radboud UMC. De meeste participanten werken in het grote restaurant aan de hoofdingang. Hier kun je een ontbijt, lunch of maaltijd nuttigen die bereid wordt door participatiemedewerkers en medewerkers van Vermaat.

Indeling 
Bij binnenkomst in het grote restaurant loopt de bezoeker direct in een grote open ruimte waar meerdere tafels, stoelen en banken staan om te kunnen eten. Achter de eetruimte ligt de keuken. In de keuken kan de bezoeker zien hoe alles wordt bereid door de participatiemedewerkers. Heb je een vraag over een product of wil je graag een ander broodje, dan helpen cliënten van Driestroom je graag. Door middel van zelfbediening kunnen bezoekers broodjes, frisdrank en/of warm eten pakken en afrekenen aan de kassa’s. Voor koffie en thee kan de bezoeker terecht bij een aparte koffiebar.  

Begeleiding en activiteiten
De begeleiding bestaat uit een speciale participatiecoach die samen afstemt met de medewerkers. Cliënten van Driestroom werken zo zelfstandig mogelijk mee in het werkveld. Ze smeren broodjes, maken smoothies en werken samen met de medewerkers van Vermaat om bezoekers en gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ketenpartners
De samenwerkingspartners zijn Radboud UMC en de Vermaatgroep. Een belangrijk aspect in het samenwerkingsverband is om te laten zien dat de medewerkers van Vermaat het écht samen doen met de participatiemedewerkers van Driestroom en zo laten ze zien dat er meer mogelijk is dan men denkt.

Adres
Geert Grooteplein-Zuid
6525 GA Nijmegen

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.