ICT Maatwerk Arnhem


ICT Maatwerk is een vernieuwende en moderne dagbesteding die is ontstaan vanuit een toenemende vraag naar ICT werkzaamheden. Door te anticiperen op deze snel ontwikkelende markt werken de medewerkers van ICT Maatwerk binnen een moderne setting waarin hun eigen ontwikkeling centraal staat. Op deze manier stapt ICT Maatwerk uit de traditionele dagbestedingssfeer en maakt de medewerker deel uit van het team van ICT Maatwerk. Zij dragen dan ook intensief bij aan het uiteindelijke eindproduct voor de klant.

Maatwerk
Dagbesteding bij ICT Maatwerk is echt maatwerk, zo wordt er gewerkt aan de doelen die voor jou belangrijk zijn en volgens jouw tempo. Er is altijd begeleiding aanwezig die jou kan helpen bij vragen, dat doen wij op een coachende manier, om je te begeleiden en adviseren in je werk. De begeleiding werkt vanuit een positieve benadering, waarin de feedback die je krijgt opbouwend is. Er wordt gewerkt in teamverband, maar ook alleen, bij ICT Maatwerk werk je in een hecht team om uiteindelijk samen een mooi eindproduct te realiseren.

Werkzaamheden
Vind jij het leuk om iedere dag aan dezelfde opdracht te werken of vind jij afwisseling in de werkzaamheden belangrijk? Bij ons is beide mogelijk omdat we jouw wensen en behoeften afstemmen op de opdrachten die we hebben.

Wanneer een klant ons opdracht geeft tot het maken van een product, delen wij deze opdracht op in kleinere onderdelen waarbij we samen kijken waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Vervolgens ben jij verantwoordelijk voor dat deel van de opdracht voor de klant. Iedere dag ontvang je van ons de taken voor die dag zodat je duidelijk weet wat er van je wordt verwacht.

Aanmelden?
Kennis van ICT is mooi maar niet het belangrijkste. Wij vinden het belangrijker dat je hier enthousiast over bent en dat je hier graag meer in wilt leren. Voor ons staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop! Weet jij nog niet of ICT wel iets voor jou is en wil je dit graag ontdekken? Kom dan vrijblijvend meedraaien op onze locatie in Arnhem.

ICT Maatwerk
IJsselburcht 20
6825 BP Arnhem
Tel:
026-8480167
info@ictmaatwerk.com 
www.ictmaatwerk.com 

Foto-A

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.