ICT Maatwerk Nijmegen


ICT Maatwerk is een plek voor iedereen met een grote interesse in ICT. De medewerkers die bij ICT Maatwerk werkzaam zijn willen zich op het gebied van ICT verder ontwikkelen. We bieden dan ook een breed scala aan ICT diensten: van webdesign tot beeldbewerking.

Maatwerk
Dagbesteding bij ICT Maatwerk is echt maatwerk, zo wordt er gewerkt aan de doelen die voor jou belangrijk zijn en volgens jouw tempo. Er is altijd begeleiding aanwezig die jou kan helpen bij vragen, dat doen wij op een coachende manier, om je te begeleiden en adviseren in je werk. De begeleiding werkt vanuit een positieve benadering, waarin de feedback die je krijgt opbouwend is. Er wordt gewerkt in teamverband, maar ook alleen, bij ICT Maatwerk werk je in een hecht team om uiteindelijk samen een mooi eindproduct te realiseren.

Werkzaamheden
De werkzaamheden worden verricht voor zowel bedrijven als particulieren en lopen uiteen van programmeren en onderhoud aan websites tot grafische vormgeving. De taken worden altijd afgestemd op de doelen, kwaliteiten en interesses die jij hebt. Samen met de begeleiding wordt er gekeken naar de kansen en leerpunten die je kennis kunnen vergroten.

Aanmelden?
Kennis van ICT is mooi maar niet het belangrijkste. Wij vinden het belangrijker dat je hier enthousiast over bent en dat je hier graag meer in wilt leren. Voor ons staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop! Weet jij nog niet of ICT wel iets voor jou is en wil je dit graag ontdekken? Kom dan vrijblijvend meedraaien op onze locatie in Nijmegen

ICT Maatwerk
Tarweweg 1F
6534 AM Nijmegen
Tel: 024-2022450 
nijmegen@ictmaatwerk.com
www.ictmaatwerk.com

Foto-N

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.