triade

Multimedia Elst

Algemeen
Binnen Triade in Elst is de multimedia groep gevestigd. Hier wordt multimedia op een brede manier vormgegeven. Belangrijk uitgangspunt is dat iedereen die er is op zijn eigen niveau en interesses kan werken en leren op het gebied van multimedia. Een voorbeeld hiervan is het digitaliseren van foto’s, video’s en dia’s. Maar ook leren omgaan met Photoshop en het maken en bewerken van filmbeelden is mogelijk.
De wereld om ons heen is steeds meer gericht op gebruik van ICT en telefonie. Binnen de multimedia groep zijn er mogelijkheden om de basisvaardigheden te leren in de omgang met computer, smartphone en tablet. Hoe werkt Windows 10, hoe zet ik een app op een telefoon, hoe kan ik beeldbellen met een bekende? Dit is een kleine greep van vragen waarop in de multimedia groep een leeromgeving is gemaakt.
Ook is het mogelijk om door te groeien naar een meer arbeidsmatige omgeving. Onze samenwerkingspartner is ICT Maatwerk in Arnhem. Binnen de multimediagroep kunnen werknemersvaardigheden worden geleerd en onderdelen van het aanbod van ICT Maatwerk worden aangeboden.

Ligging
Multi Media is gevestigd op locatie Triade. Triade ligt in het hartje van Elst, op loopafstand van het centrum. Binnen locatie Triade zijn er nog meer mogelijkheden. Zie hiervoor de locatiebeschrijving van Triade op deze site.

Begeleiding en activiteiten
De multimediagroep is een innovatieve groep die altijd open staat voor nieuwe ideeën. De begeleiding is gericht op het samen vaststellen van de vraag en komen tot een passend aanbod op het gebied van multimedia. We streven naar een zo groot mogelijke zelfregie van iedereen.
 
Ketenpartners
Naast de samenwerking met ICT Maatwerk is er een goed contact met de interne partners van Driestroom. De afdelingen ICT en communicatie doen, indien mogelijk, een beroep op de vaardigheden van de multimediagroep.

Adres
Prins Hendrikstraat 5A
6661 XL Elst
Telefoon: 0481-375795
E-mail Multimediagroep: Multimediaelst@driestroom.nl

Ketenpartner: www.ictmaatwerk.com

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.