Proeflokaal Wereldkeuken

Algemeen
Proeflokaal Wereldkeuken is een plek waar mensen van alle nationaliteiten werkzaam zijn en waar we ook graag mensen van alle nationaliteiten als gast ontvangen. Het is een aantrekkelijk en kleurrijk restaurant voor alle inwoners uit Arnhem en omgeving. Ontmoeting staat centraal. In het restaurant kan gegeten worden voor een redelijke prijs en daarnaast kunnen maaltijden afgehaald worden. Proeflokaal Wereldkeuken is een maatschappelijke onderneming die kansen wil bieden voor inwoners uit Arnhem op het gebied van participatie en toeleiding naar werk.

Ligging
Proeflokaal Wereldkeuken ligt in Klarendal, ongeveer een kilometer van Arnhem Centraal en op loopafstand van het centrum van Arnhem. 

Begeleiding en activiteiten
In dit multiculturele restaurant werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze werken in de bediening of in de keuken.  Persoonlijke ontwikkeling staat voorop, en ze worden begeleid daar waar nodig is. De Wereldkeuken is het opstapje naar een baan. Hier doet men ervaring op en wordt de overstap naar een vaste baan gemakkelijker.

Naast het restaurant beheert Proeflokaal Wereldkeuken ook nog een moestuin. De moestuin wordt ook onderhouden door cliënten van Driestroom samen met omwonenden. 

Adres
Klarendalseweg 477-1
6822 GW Arnhem
Tel: 026 - 382 75 49
Website: www.proeflokaalwereldkeuken.nl

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.