Studio Klare Taal

Wie zijn we?

Studio Klare Taal is een sociaal-maatschappelijke werkplek en biedt werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een plek waar participanten samen komen om te werken, te leren en elkaar te inspireren. Het uiteindelijke doel is toeleiding naar arbeid. Studio Klare Taal is gelegen in Klarendal, midden in het Modekwartier, het creatieve bruisende hart van Arnhem. Studio Klare Taal is ontstaan vanuit een behoefte aan een professionele aanpak bij Theater Klare Taal omtrent kostuums, decor en styling. Zowel Theater als de Studio zijn onderdeel van stichting  Driestroom.

Wat doen we?
Studio Klare Taal is een productieatelier, ontwerpstudio, stylingburo en winkel ineen. Wij ontwerpen, stylen en vervaardigen woonaccessoires en textielproducten. Bij het vervaardigen van de producten staat de techniek, ambacht, handwerk en aandacht voor materiaal centraal. Aandacht voor pasvorm en afwerking staan hoog in het vaandel.  We werken voornamelijk met natuurlijke, duurzame en gerecyclede materialen. Studio Klare Taal werkt voor producties binnen Driestroom, voor particuliere opdrachtgevers en voor professionals, zoals Puur Dans, Arnhemse Uitdaging, Saartje Prum en Humanoid.

Studio Klare Taal                                                             
Klarendalseweg 456-457                                              
6822GW Arnhem                                                              
studioklaretaal@driestroom.nl                          
06-53163729                                                                   
Facebook: https://www.facebook.com/studioklaretaal  
Instagram: #studioklaretaal

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens evenementen van het Modekwartier zijn we ook geopend.

Lees hier meer over Studio Klare Taal.


 
X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.