Theehuis Fra Fensalir

In oktober 2016 is Theehuis Fra Fensalir geopend. In dit prachtige verbouwde pand in Maasbommel wordt koffie en thee geserveerd met zelfgemaakt appelgebak en er kan geluncht worden. Er is tevens een grote tuin aan het water, die in de zomer dienst doet als theetuin.

Cliënten verrichten hier horecawerkzaamheden als dagbesteding en komen op deze manier in contact met de gemeenschap. Op de bovenverdieping van het theehuis is een klein museum gemaakt over ‘het IJslandse paard 50 jaar in Nederland’.

De locatie biedt met name in het voorjaar en in de zomer een toeristische route voor fietsers. Zo’n 1 kilometer verderop ligt een jachthaven met een groot watersportcentrum. De dorpskom is tevens op 1 kilometer te vinden.

Naast het theehuis staat Driestroomhuis Fra Fensalir 2 en zo’n tien kilometer verderop in Alphen staat Driestroomhuis Stal Fra Fensalir. Een aantal van de cliënten die in deze huizen wonen, werken in het theehuis als dagbesteding.

Adres
Raadhuisdijk 9
6627AC Maasbommel

            


X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur