Werkpost de Galberg

Vanaf 1 januari 2016 worden de basisscholen 't Startblok en De Nienekes in Cuijk schoongemaakt door AMC Point, ondersteund door Driestroom. Deze samenwerking geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich in een positieve omgeving, midden in de maatschappij, te ontwikkelen en door te groeien naar een (betaalde) baan. Voor de twee basisscholen is dit een manier om niet alleen hun basisschool netjes schoon te houden, maar ook hun leerlingen al vroeg te laten ervaren dat ook mensen met een beperking meedoen in de maatschappij in een rol als werknemer.
 
Naast de hoofdtaak schoonmaken, kunnen de assistent-medewerkers van Driestroom ook verschillende andere werkzaamheden binnen de basisscholen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het helpen bij het klaarmaken van fruit voor de kleuters in de pauze. Assistent-medewerkers van Driestroom zijn onderdeel van het team en krijgen een vergoeding per dagdeel. Ongeacht hun indicatie of uitkering. Als ze zich tot 'werkfit' ontwikkelen, krijgen ze de kans op een betaalde baan bij AMC Point.

 

Adres
Robijnlaan 78
5431ZR Cuijk
Facebook

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur