Epric

Zorgboerderij de Bonte Koe

Algemeen
Zorgboerderij de Bonte Koe is een samenwerkingsverband met Driestroom aangegaan. Op deze mooie boerderij werken nu ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet door Driestroom. Onder begeleiding wordt er geklust aan de tuin, worden de dieren verzorgd en wordt er overal op de boerderij een steentje bijgedragen.

Ligging
De boerderij ligt in Randwijk op de Knoppersweg 12, in de noord-west hoek van de gemeente Overbetuwe. Gemakkelijk te bereiken, zelfs via de veerpont.

Indeling
Via Driestroom kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in contact komen met de boerderij en eventueel in aanspraak komen om ook een handje te helpen op de boerderij.

Begeleiding en activiteiten
Iedereen met een indicatie is van harte welkom bij de Bonte Koe. De begeleiders van Driestroom zien toe op de kwaliteit van de ondersteuning en bezoeken regelmatig de werkpost. Naast het verzorgen van de dieren helpen de cliënten ook in de siertuin, mesten ze de stallen uit, koken ze en schilderen ze. Dit alles zonder enige tijdsdruk, wat vandaag niet af is kan morgen. Deze instelling zorgt voor een ontspannen sfeer op Bonte Koe, een ideale werkomgeving voor mensen met een behoefte daarnaar.

Ketenpartners
Driestroom en Zorgboerderij de Bonte Koe zijn samenwerkingspartners.

Adres
Knoppersweg 12 c
6668 AT Randwijk
Tel: 0488-443330
E-mail: info@debontekoe.nu

X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.