Driestroomgezinshuizen groeien in 5 jaar explosief

dinsdag 11 maart 2014

Driestroomhuizen blijken een groot succes, een warm gezin met ondersteuning vanuit Driestroom.

Donderdag 13 maart viert Driestroom het vijfjarig bestaan van de Driestroom(gezins)huizen in DROOMvilla LUX met een symposium van 10.00 - 13.00 uur. Tijdens de viering van dit eerste lustrum geeft spreekster Katja Staartjes een lezing met als thema  ‘Met passie naar de top’. De ruim 90 genodigden maken ook de première mee van de film over de Driestroomhuizen, gemaakt door de jonge bevlogen filmmaker, Maarten van Vliet. Het feestelijk gebeuren wordt afgesloten met een lunch voor de genodigden.

In vijf jaar tijd zijn er 45 Driestroomhuizen gerealiseerd verspreid over Nederland.

Een Driestroomhuis is een gezinshuis waar kinderen en jongeren met of zonder beperking in een veilige, beschermde omgeving op kunnen groeien.

Geen instelling met elke dag andere begeleiders, maar een warm gezin met ouders die altijd bereikbaar en beschikbaar zijn.

Driestroom legt afspraken vast over kwaliteit, ondersteuning en bewaking hiervan door behandelaars van Driestroom. Alle gezinshuisouders doorlopen een assessment, juist ook om naast hun passie voor deze kleinschalige zorg, ook oog te leren hebben voor het ondernemerschap. Driestroomhuizen sluiten perfect aan bij het overheidsbeleid om meer goedkope en kleinschalige zorg te realiseren.

 

> Nieuwsoverzicht
X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur