Appeltaarten als dank voor donatie 150 liter desinfecterende handgel

maandag 15 juni 2020

De Royal Swinkels Family, van onder andere de Bavariabrouwerij, doneerde in april 150 liter desinfecterende handgel aan Driestroom. Mede dankzij deze donatie zijn onze cliƫnten nog beter beschermd en kunnen onze medewerkers veilig hun werk doen. Hoe kunnen wij een organisatie nou het beste bedanken? Door appeltaarten van ons eigen horecabedrijf DROOM! te brengen. Vorige week was het zover.

Owen werkt als assistent-medewerker bij De Industriegroep, een van de vele leer- en werkbedrijven van Driestroom. De 150 liter handgel is eind april geleverd in grote blauwe jerrycans. Niet echt praktisch qua gebruik. Owen heeft de handgel in drie werkdagen overgegoten in handzame flacons die uiteindelijk binnen Driestroom over de locaties zijn verspreid. Samen met zijn begeleider Ron en Driestroomambassadeur Jan bracht hij, als bedankje, vorige week vijf DROOM!-appeltaarten naar de Bavariabrouwerij in Lieshout. 

DROOM!-appeltaart
De appeltaarten zijn gemaakt door onze bijzondere bakkers van horecabedrijf DROOM!. Dit is een dochteronderneming van Driestroom. 25.000 appeltaarten worden jaarlijks gebakken door onze bijzondere bakkers. Dit zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het maken van een appeltaart bestaat uit verschillende stappen. Elke stap ondersteunt de bakkers bij de ontwikkeling van hun vaardigheden.  Bavaria appeltaart DROOM Driestroom handgel

Geslaagde dag 
Owen overhandigde de appeltaarten aan Broos Swinkels. Maar hier blijft het niet bij. Door het coronavirus zijn alle rondleidingen door de Bavariabrouwerij geannuleerd. Als het enigszins weer mogelijk is, krijgen Owen, en zijn collega assistent-medewerkers, een rondleiding door de brouwerij. Voor nu bleef het bij een bezoek aan de kantine. Maar voor Owen was het een geslaagde dag, hij kreeg een echt Bavariapakket met Bavaria merchandise. "Wauw, een echte Bavaria pet. En een handgeschreven kaart!"

 

> Nieuwsoverzicht
X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.