Blog Max Hakkert - stagiair en vrijwilliger bij ICT Maatwerk

dinsdag 18 juni 2019

Aan het woord: Max Hakkert; stagiair en vrijwilliger bij ICT Maatwerk

Even voorstellen
Mijn naam is Max Hakkert en sinds juni 2017 volg ik dagbesteding bij ICT Maatwerk. Tot juli van dit jaar nog als stagiair en daarna als vrijwilliger. Ik wilde al langer iets met ICT doen, maar omdat een ICT-opleiding in verband met mijn beperking – ik heb autisme – niet haalbaar is, ben ik actief bij ICT Maatwerk en dat bevalt heel goed. Ik ben blij dat ik mij op deze manier kan ontwikkelen in de ICT-wereld.

Hoe ziet mijn dag er uit?
Vrijwel altijd ga ik met de scooter of fiets naar ICT Maatwerk. Alleen bij heel slecht weer pak ik het Openbaar Vervoer. Bij binnenkomst pak ik een kopje thee en start ik mijn computer op. Gedurende de dag doe ik veel aan klantgerichte opdrachten. Zo ben ik bijvoorbeeld doorlopend bezig met een website die veel onderhoud vergt en daarnaast leer ik programmeren. In de kleine pauze luister ik vaak muziek of speel ik een spelletje op mijn telefoon. In de grote pauze ga ik soms naar het winkelcentrum in de buurt om iets te eten te kopen.

Leerzaam en gezellig!
Ik leer erg veel, zowel van mijn begeleiders als van mijn collega’s. Soms kom ik er even niet uit, heb ik teveel prikkels of zijn er dingen onduidelijk. Gelukkig zijn de begeleiders er dan om mij te helpen, dat vind ik fijn. Het werken met collega’s bevalt mij ook goed. Toen ik voor de eerste keren kwam, vond ik het nogal spannend maar het gaat nu steeds beter. De sfeer binnen ICT Maatwerk vind ik heel gezellig met een grapje op zijn tijd. Als ik ICT Maatwerk niet had, kon ik niet zo goed programmeren als nu. Ik hoop dat ik hier nog lang mag blijven!

Max Hakkert

ICT Maatwerk is een samenwerkingspartner van Driestroom en heeft vestigingen in Arnhem, Nijmegen en sinds kort ook in Doetinchem. Kijk voor meer informatie op www.ictmaatwerk.com.

Max-Hakkert

 
> Nieuwsoverzicht
X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur