N.E.C. Maatschappelijk en Driestroom starten opnieuw cursus tot trainersassistent

maandag 12 november 2018

Stichting N.E.C. Maatschappelijk en Driestroom slaan dit jaar wederom de handen ineen om mensen met een ondersteuningsvraag op te leiden tot trainersassistent.

IMG_20180314_100303674In dit unieke project bundelen N.E.C. Maatschappelijk en Driestroom hun krachten om mensen met een ondersteuningsvraag te laten meedoen, zodat zij hun vaardigheden in het voetbaltrainerschap verder kunnen ontwikkelen. Krijg jij ondersteuning van Driestroom? En wil je je graag (verder) ontwikkelen tot trainersassistent? Dan is de cursus tot trainersassistent van N.E.C. Maatschappelijk en Driestroom iets voor jou!

De cursus tot trainersassistent bestaat uit meerdere modules die ingaan op regels, warming-up, training geven, wedstrijdbegeleiding etc. Onder leiding van trainer Dennis Arts brengen de deelnemers de geleerde theorie in de praktijk door training te geven aan de N.E.C. Old Stars. Na het behalen van alle modules volgt een certificaatuitreiking.

Periode: februari 2019 – mei 2019 (het zijn negen bijeenkomsten, exacte rooster volgt)
Kick-off bijeenkomst: woensdag 6 februari 2019
Trainingsdag en -tijd: woensdag van 09.30 uur tot 12.00 uur
Locatie: N.E.C. - Sportcomplex De Eendracht, Steinweglaan 3 in Nijmegen
Aantal beschikbare plaatsen: vier

Wil je meer weten over de cursus tot trainersassistent? Of wil je je aanmelden voor deze cursus? Neem dan contact op met Wilma Smid via wilmasmid@driestroom.nl of 06-57572599. Na je aanmelding volgt een kennismakingsgesprek met trainer Dennis Arts. Naar aanleiding van dit gesprek wordt besloten of je deel kunt nemen.

 

> Nieuwsoverzicht
X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.