N.E.C. Maatschappelijk en Driestroom starten opnieuw cursus tot trainersassistent

maandag 12 november 2018

Stichting N.E.C. Maatschappelijk en Driestroom slaan dit jaar wederom de handen ineen om mensen met een ondersteuningsvraag op te leiden tot trainersassistent.

IMG_20180314_100303674In dit unieke project bundelen N.E.C. Maatschappelijk en Driestroom hun krachten om mensen met een ondersteuningsvraag te laten meedoen, zodat zij hun vaardigheden in het voetbaltrainerschap verder kunnen ontwikkelen. Krijg jij ondersteuning van Driestroom? En wil je je graag (verder) ontwikkelen tot trainersassistent? Dan is de cursus tot trainersassistent van N.E.C. Maatschappelijk en Driestroom iets voor jou!

De cursus tot trainersassistent bestaat uit meerdere modules die ingaan op regels, warming-up, training geven, wedstrijdbegeleiding etc. Onder leiding van trainer Dennis Arts brengen de deelnemers de geleerde theorie in de praktijk door training te geven aan de N.E.C. Old Stars. Na het behalen van alle modules volgt een certificaatuitreiking.

Periode: februari 2019 – mei 2019 (het zijn negen bijeenkomsten, exacte rooster volgt)
Kick-off bijeenkomst: woensdag 6 februari 2019
Trainingsdag en -tijd: woensdag van 09.30 uur tot 12.00 uur
Locatie: N.E.C. - Sportcomplex De Eendracht, Steinweglaan 3 in Nijmegen
Aantal beschikbare plaatsen: vier

Wil je meer weten over de cursus tot trainersassistent? Of wil je je aanmelden voor deze cursus? Neem dan contact op met Wilma Smid via wilmasmid@driestroom.nl of 06-57572599. Na je aanmelding volgt een kennismakingsgesprek met trainer Dennis Arts. Naar aanleiding van dit gesprek wordt besloten of je deel kunt nemen.

 

> Nieuwsoverzicht
X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur