Feestelijke aftrap nieuwe samenwerking Driestroom en 't Mozaïek binnen het Cultureel Lunchcafé

dinsdag 27 november 2018

Op donderdag 13 december vindt de feestelijke aftrap plaats van een nieuwe bijzondere samenwerking binnen het Cultureel Lunchcafé in Wijchen, gevestigd in ’t Mozaïek.

Assistent-medewerkers van Driestroom en horecakrachten van ’t Mozaïek verzorgen sinds kort op deze gezellige plek samen met veel passie en plezier diverse lunchgerechten.

Van harte welkom
Alle inwoners uit Wijchen en omgeving zijn van harte uitgenodigd om bij deze feestelijke aftrap aanwezig te zijn. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee en de vrolijke klanken van Driestroomband Jukebox, kan er kennis gemaakt worden met de nieuwe medewerkers en is gezelligheid verzekerd.
Ook kan er gebruik gemaakt worden van een speciale lunchaanbieding -voor eigen rekening- die wordt geserveerd door de assistent-medewerkers.

Wanneer: Donderdag 13 december 2018
Waar: Cultureel Lunchcafé, Campuslaan 6 in Wijchen
Tijd: 11.00 uur tot 13.00 uur

Over het Cultureel Lunchcafé
Het Cultureel Lunchcafé is elke werkdag geopend van 11.00 uur tot 14.00 uur. De lunchkaart staat vol met heerlijke gerechten. Van verse broodjes en tosti’s tot huisgemaakte soepen, salades en zoetigheden. Een gevarieerde lunchkaart met voor ieder wat wils.

 

Cultureel-Lunchcafe

> Nieuwsoverzicht
X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.