Het kind in ontwikkeling - nieuwe brochure voor verwijzers

maandag 07 oktober 2019

Bij Driestroom dragen we graag bij aan het alledaags geluk van kinderen en hun ouders

Het-kind-in-ontwikkeling_afbeeldingDaar zetten we ons dagelijks voor in. In de brochure ‘Het kind in ontwikkeling’ geven we een overzicht van de producten en diensten die speciaal gericht zijn op kinderen met een ontwikkelingsstoornis of -beperking. Bent u als verwijzer op zoek naar een geschikte vorm van coaching, training, begeleiding, diagnostiek of behandeling voor een kind bij wie u (of een andere verwijzer) een ontwikkelingsstoornis vermoedt of een beperking signaleert? Wilt u als verwijzer ouders die zorgen hebben over hun kind goed en gericht kunnen doorverwijzen? Bekijk de brochure en neem vooral contact op met het Driestroomloket via 0481-375555. 

Liever een schriftelijk exemplaar ontvangen? Stuur dan een mail naar communicatie@driestroom.nl en we sturen u de brochure toe.

Momenteel ontwikkelen we ook een brochure over ‘Het kind in ontwikkeling’ voor ouders. Zodra deze gereed is, zullen we deze ook online publiceren.
 
> Nieuwsoverzicht
X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur