Jukebox maakt zich op voor jubileumtour

maandag 27 januari 2020

Na 25 jaar nog lang niet uitgespeeld.

Wij zijn Driestroomband Jukebox! En dit jaar vieren wij ons 25-jarig jubileum. Om dit bijzondere jubileum te vieren gaan we op tournee. In totaal staan er zo’n dertig optredens gepland en daar kijken we ontzettend naar uit!

Jukebox-3277Ons geluid is de optelsom van talentvolle muzikanten met een ondersteuningsvraag. Geen kapsones, geen sterallures: we zijn gewoon een stel enthousiaste en ervaren muzikanten die er samen met het publiek een feestje van maken. Elk optreden weer!

In ons brede repertoire zitten meer dan 170 nummers en we zijn gewend onze speellijst aan te passen op locatie en gelegenheid. Van popmuziek en Engelse ballads tot carnavalskrakers; we spelen het allemaal. Onze muziek nodigt uit om mee te zingen, te swingen en te springen.

Tijdens onze jubileumtour treden we op bij Driestroomlocaties als Loovelden, Huis van de Wijk Triade en Kinderboerderij Wamel. Ook treden we op tijdens carnaval, de Vierdaagse en gaan we mee op de boot bij Varen met Joop 2. Wil je weten waar we nog meer spelen? Ga naar https://jukebox.driestroom.nl/jubileumtour

Benieuwd naar ons verhaal, waarin we gezamenlijk terugblikken op onze begintijd, de groei die we hebben doorgemaakt en ons brede repertoire? Lees dan ons artikel, dat verschenen is als special van GOUD.

Iets te vieren? We maken er samen een feestje van! Boek ons via jukebox@driestroom.nl of 024-6487153.

 

 

> Nieuwsoverzicht
X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur