Kom kijken bij Mode Met een Missie Druten op woensdag 28 november

dinsdag 13 november 2018

Op woensdag 28 november organiseert Mode Met een Missie Druten een inloop.

IMG_4609Alle inwoners en geïnteresseerden uit Druten en omgeving zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Tijdens deze inloop kunt u zelf een kijkje komen nemen bij Mode Met een Missie Druten, onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!

Wanneer: Woensdag 28 november 2018
Waar: Irenestraat 40 A in Druten
Tijd: 10.30 uur tot 14.30 uur

Gezamenlijk initiatief
Mode Met een Missie Druten is een breed gedragen initiatief waarin ruimte is voor iedereen met een hart voor mode. Het initiatief is een samenwerking tussen de gemeente Druten, Mode Met een Missie en Driestroom. Bij Mode Met een Missie Druten werken onder meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mensen met en zonder indicatie, mensen met psychische problematiek en inwoners uit Druten met en zonder migratieachtergrond.

Vaardigheden
Via de gemeente Druten zijn zij doorverwezen naar Mode Met een Missie Druten, waar zij ondersteund worden door begeleiders van Driestroom en het naaivak leren van coupeuses van Mode Met een Missie. Naast het leren van het naaivak en werken aan kledingstukken, doen de medewerkers ook op een informele manier vaardigheden op, zoals werknemersvaardigheden, sociale vaardigheden en interculturele vaardigheden.

> Nieuwsoverzicht
X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.