Boksacademie officieel aangesloten bij Nederlandse Boksbond

Boksacademie officieel aangesloten bij Nederlandse Boksbond

Orhan Debilas en jeugdvriend Ali Topaloglu zijn in 2012 gestart met de Boksacademie in Arnhem. De Boksacademie is dé plek waar jij als bokser moet zijn. Wij ontdekken, ontwikkelen en begeleiden jouw bokstalent. Sinds kort is de Boksacademie officieel aangesloten bij de Nederlandse Boksbond.

Deelname aan wedstrijden
De inschrijving bij Nederlandse Boksbond maakt het voor de talenten van de Boksacademie mogelijk om deel te nemen aan wedstrijden. Inmiddels doen maar liefst 12 jongens en meisjes doen inmiddels mee aan wedstrijden onder de naam van de Boksacademie. Daarnaast komen er met grote regelmaat toppers uit de regio boksen om de talenten verder op weg te helpen!

De Boksacademie is voor alle mileus
Op de Boksacademie geeft Orhan Delibas samen Ali Topaloglu, les aan enthousiastelingen van alle leeftijden, vanuit alle milieus. Aan jong en oud die de sport willen leren. Aan topsporters die kampioen willen worden. Aan jonge jongens en meisjes die wat weerbaarder willen worden, maar ook aan kwetsbare jongeren,

Succesvol!
Een aantal maanden na de opening is het aantal leerlingen van de Boksacademie verdubbeld en zijn er maar liefst drie wedstrijdgroepen, vol met jonge talenten. Wil je meer weten over de Boksacademie? Kijk dan op www.boksacademie.nl!


Noot voor de redactie:
Voor meer informatie of beeldmateriaal over bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met Ali Topaloglu, clustermanager Driestroom, op 06 – 52336959.

 

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur