Meubels pimpen bij Over en Weer in Bemmel

Na het succes van Over & Weer kledingruil, is SWL samen met Driestroom bezig de volgende talentonwikkelplek in Lingewaard in te richten. In hetzelfde pand aan de Houtakker in Bemmel is een prachtige ruimte omgetoverd om meubels op te knappen en te restylen. Wij zijn nog op zoek naar meer handige vrijwilligers die het leuk vinden om samen  met cliënten, andere vrijwilligers en jongeren meubels te maken, op te knappen of te restylen? 
Heb je een achtergrond als timmerman, houtbewerker of genoeg technisch inzicht en wil je een  bijdrage leveren dan willen we graag met je kennis maken!

Ook zijn we op zoek naar meubels die opgeknapt kunnen worden en verkocht mogen worden. De opbrengst komt ten goede aan het initiatief. Dus heb je nog een kastje, tafel of stoel dat eigenlijk in de weg staat of waar je op uitgekeken bent, maar waar nog iets leuks van te maken valt, steun dan dit sociale initiatief door het meubelstuk te doneren. Goed gereedschap (hamers, beitels, schuurmachines, (cirkel)zagen, lijmtangen etc.) zijn ook welkom. 

Als MKB kan u Over & Weer natuurlijk ook vanuit Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap sponsoren door een donatie te doen! Interesse voor de vrijwilligersvacature of een donatie doen? Neem dan contact op met i.dekrijger@swlingewaard.nl of bel: 06 83679002

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur