Uniek sportevenement op 20 september 2015

Op zondag 20 september 2015 vindt er op sportpark De Pas in Elst een uniek sportevenement plaats voor mensen met een beperking. Op deze dag kunnen zij deelnemen aan diverse sportactiviteiten zoals voetbal- en hockeywedstrijden. Ook worden er demonstraties gegeven van andere sporten die geschikt zijn voor mensen met een beperking en die in de regio beoefend kunnen worden. Natuurlijk zijn partners, gezinsleden, ouders, verzorgers en kinderen ook van harte welkom. De organisatie is in handen van de sportverenigingen HCOB, Spero, Elistha, welzijnsorganisatie Driestroom en Uniek Sporten.

Sporten is alledaags geluk
Sporten is leuk, houdt het gewicht op peil, bestrijdt gezondheidsproblemen en ziekte, verbetert het humeur, draagt bij aan persoonlijke groei en brengt je in contact met anderen, kortom sporten is alledaags geluk. Ook voor mensen met een beperking. Helaas blijft sportdeelname onder deze groep vaak nog te ver achter. Om sportdeelname te stimuleren en te peilen of er belangstelling is voor G-sport organiseren de genoemde clubs en organisaties een sportdag vol beweging en gezelligheid op zondag 20 september 2015.

Sport, muziek en meer..

De dag start om 10.30 uur en is bedoeld voor mensen met een beperking: meisjes en jongens, vrouwen en mannen, ongeacht leeftijd en aard van de beperking, maar ook voor hun partners, gezinsleden, ouders, verzorgers en kinderen. Naast de diverse sportwedstrijden en sportdemonstraties wordt de dag opgeluisterd met muziek. Ook is er informatie te krijgen over G-sportmogelijkheden. Om 13.00 uur wordt de dag feestelijk afgesloten. Bekijk hier het exacte programma.

Aanmelden en meer informatie
Wil je deelnemen aan de sportdag, dan vragen we je om je aan te melden bij Lion Boeijen via mvv@hcob.nl of 06-38813987. Als je alleen komt kijken, dan hoef je je niet aan te melden. Voor meer informatie over de sportdag kun je contact opnemen met Chantal Migo via 026–352 38 50 of c.migo@unieksporten.nl. 

Graag tot ziens op 20 september 2015!

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur