Driestroom mini-beurs

Persbericht

Kom ook naar de Driestroom mini-beurs

Op zaterdag 24 november organiseert Driestroom een mini-beurs in de Daniëlskerk in Nijmegen. De mini-beurs biedt bezoekers zicht op de nieuwste trends en technieken voor kinderen met een beperking of ontwikkelingsachterstand. Een groot aantal bedrijven uit de regio zal aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld The Sensory Shop, Pien & Polle, SmallVips en RSR.

 

De mini-beurs opent deuren en biedt bezoekers toegang tot een wereld die wellicht nog relatief onbekend is. De bedoeling is om ouders inzicht te geven in de leefwereld en de mogelijkheden voor kinderen met een beperking. De ontmoeting van ouders, kinderen, medewerkers, specialistische bedrijven en vakmensen staat centraal. Bovendien is er een gezellige koffiehoek waar bezoekers de mogelijkheid hebben om ervaringen en ideeën aan elkaar uit te wisselen. De toegang tot de minisupportbeurs is gratis.

 

De mini-beurs zal plaatsvinden op 24 november van 11.00 uur tot 15.00 uur op de Daniëlsweg 42 in Nijmegen.

 

Noot voor de redactie

 

Wilt u meer weten over over de Driestroom mini-beurs dan kunt u contact opnemen met Esther Hoesen (06-52374679), teamcoördinator. Voor meer informatie over Driestroom kunt u contact opnemen met Marketing&Communicatie van Driestroom (0481-366050 of communicatie@driestroom.nl).

 
X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur