Driestroom opent webwinkel 3Shop!

 

PERSBERICHT
4 maart 2013

Cliëntenproducten maken blij als cadeautje

3Shop.nl is de nieuwe webwinkel van zorginstelling Driestroom. Via deze nieuwe site worden de unieke producten verkocht die op de verschillende creatieve locaties door cliënten worden gemaakt. Zo wordt een uniek schaakspel aangeboden, dat op de locatie EigenArt in Bemmel ‘op maat’ wordt gemaakt en inmiddels een zeer gewild relatiegeschenk is geworden. Maar ook de vogelhuisjes, speelgoedkeukentjes en hobbelpaarden van houtwerkplaats Domino in Nijmegen vinden gretig aftrek. De producten die met naaimachine of borduurkussen gemaakt worden bij Creatief Centrum Kortjakje in Nijmegen zoals theemutsen, keukenschorten en tassen zijn populaire cadeautjes. Vanzelfsprekend zijn alle artikelen die via 3Shop worden aangeboden uniek en met de hand door cliënten van Driestroom gemaakt. Van drinkmok tot geboortetegeltje of uniek schilderij.
In de eerste openingsweek kwamen al reacties vanuit diverse werelddelen naar de webshop, die voor-, door- en met cliënten is opgezet. De slogan van 3Shop.nl dan ook: Daar maak je blij mee!


Noot voor redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie over bovenstaand persbericht staat de afdeling communicatie van Driestroom graag ter beschikking op:
Tel: 0481-366068 of 0481-366050
Mail: communicatie@driestroom.nl

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur