ZATERDAG 10 MEI WIJKSCHOONMAAKACTIE ELSWEIDE ARNHEM !


PERSBERICHT
25-04-2014

Leden en spelers Voetbal club VV Elsweide maken de wijk schoon!

Op zaterdag 10 mei vanaf 12 uur zal een bonte brigade, bestaande uit voetballer(tjes) van VV Elsweide in een samenwerkingsactie tussen  de VV Elsweide, Evital Thuiszorg, de Boksacademie Elsweide en Driestroom de wijk intrekken om een grote schoonmaak actie uit te voeren. Het project start om 12 uur in Sportpark Elsweide en trek vervolgens de wijk in. De Gemeente Arnhem stelt een vuilniswagen te beschikking en verschillende materialen voor de wijkschoonmaakmiddag!

Deze wijkschoonmaakactie is een eerste project van de samenwerking tussen Voetbal Vereniging Elsweide, Driestroom, Evital Thuiszorg en de Boksacademie om samen het ‘Wij-gevoel’ in de wijk te bevorderen. Samen zullen meer activiteiten voor jongeren en ook meer activiteiten voor ouderen worden opgezet in de komende tijd.

Onder de naam WIJ! willen de vier partners laten zien dat er van alles in de wijken Elsweide en Presikhaaf mogelijk is, als je als jongere of senior bewoner open staat voor samenwerking.

 

 

Noot voor redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie staan de onderstaande personen graag ter beschikking:

Winny van Bakel (Clustermanager Driestroom)   : 06 29 407281

(winnyvanbakel@driestroom.nl)

Ritchie van Laanen  (Communicatie Driestroom) :  0481 366068

(ritchievanlaanen@driestroom.nl) (op donderdag en vrijdag)

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur