Bedrijfsauto's Driestroom

In samenwerking met MKB-lease Nefkens-Oost en RobelMobiel hebben Wim Muilenburg en Tom van Breda negen Peugeots 108, bestemd voor Driestroom en dochteronderneming Driekracht, in ontvangst genomen.

Driestroom  levert een bijdrage aan het alledaagse geluk van anderen. Dat is onze missie, iets waar we als hele organisatie voor gaan. Alledaags geluk zit in kleine dingen. In een vriendelijk woord, een glimlach en een schouderklopje. In aandacht voor een ander. Aandacht is eigenlijk niets anders dan stilstaan. Het mooie van stilstaan bij een ander is dat het veel in beweging zet. Dat weten de medewerkers van Driestroom, want zij zetten elke dag veel in beweging. Voor de cliënt en voor ouders en verzorgers. Vanaf vandaag kunnen zij herkenbaar op pad met hun nieuwe Peugeot 108. De keuze voor deze vorm van vervoer is ontstaan uit efficiency. De werkbezoeken van de medewerkers van Driestroom worden nu uitgevoerd met een zuinige, herkenbare en bovendien veilige auto.

De slogan van Driestroom  ‘’wat betekent alledaags geluk voor jou’’ sluit naadloos aan bij die van haar leveranciers. Deze zijn in staat geweest om dit mobiliteitsvraagstuk op een efficiënte en economische wijze op te lossen zodat Driestroom  volop in beweging kan blijven.

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur