Wereldkeuken klarendal opent haar deuren

PERSBERICHT 
13 februari 2015 

Op 20 februari 2015 om 15.00 uur opent het kleurrijke restaurant Wereldkeuken aan de Klarendalseweg 477-1 in Arnhem feestelijk haar deuren. In de Wereldkeuken werken mensen voor wie een baan niet vanzelfsprekend is. Een kleurrijk team dat bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De openingshandeling wordt verricht door Gerrit Dassen, burgemeester van Klarendal en de heer Berry Kessels, manager Wonen van Volkshuisvesting.

Door samenwerking van woningcorporatie Volkshuisvesting en welzijnsorganisatie Driestroom, is dit bijzondere en kleurrijke restaurant tot stand gekomen. Wereldkeuken biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om een vak te leren en om mee te doen. Driestroom en de Gemeente Arnhem zorgen voor de instroom van leer- en praktijkbanen met de ambitie medewerkers straks een vaste plek op de arbeidsmarkt te bieden. Wereldkeuken is een maatschappelijke onderneming waar ontmoeting centraal staat.

Medewerkers van Wereldkeuken werken nu in de keuken en bediening. Zodra de moestuin klaar is, kunnen zij ook in de moestuin werken. Het restaurant is vanaf 20 februari elke dag vanaf 11.00 uur geopend. Behalve op dinsdag, dat is de rustdag.

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op www.wereldkeukenarnhem.nl 

Noot voor de redactie

De pers is van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen.
We horen graag of u komt. Een telefoontje naar de afdeling Marketing & Communicatie van Driestroom is voldoende. Telefoonnummer: 0481-366068.

Voor meer informatie over Wereldkeuken kunt u contact opnemen met:

  • Winny van Bakel, manager Werk en Participatie Driestroom, 06-29407281
  • Rob Huntink, projectleider Participatie, 06-51612614
X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur