Cadeauwinkel Dichtbij opent op 3 september haar deuren

Persbericht25 augustus 2015


Cadeauwinkel Dichtbij Arnhem opent op 3 september haar deuren

Op donderdag 3 september om 15.00 opent Dichtbij Arnhem haar deuren. Dichtbij is een nieuwe cadeauwinkel met horecagedeelte in het centrum van Arnhem, gevestigd in boekhandel Het Colofon aan Bakkerstraat 56 in Arnhem. Bij Dichtbij werken mensen voor wie een baan niet vanzelfsprekend is. Een creatief team dat bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wethouder Ine van Burgsteden van Gemeente Arnhem verricht de openingshandeling.

Participatie
Door samenwerking van boekhandel Het Colofon en welzijnsorganisatie Driestroom is deze bijzondere winkel tot stand gekomen. Dichtbij biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om een vak te leren en om mee te doen. Driestroom en de Gemeente Arnhem zorgen voor de instroom van leer- en praktijkbanen met de ambitie om medewerkers straks een vaste plek op de arbeidsmarkt te bieden. Dichtbij Arnhem is een maatschappelijke onderneming waar ontmoeting centraal staat.

Lokale producten
Dichtbij presenteert een divers en ambachtelijk assortiment aan lokale producten en artikelen. De speerpunten hierin zijn design, food en artikelen die de werkposten van Driestroom zelf maken. Producten en artikelen komen uit de omgeving van Arnhem of hebben een zo kort mogelijke afstand afgelegd tijdens het maakproces. Ook in het horecagedeelte wordt uitsluitend gewerkt met lokale producten. 
                                                                                                     

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over Dichtbij Arnhem kunt u contact opnemen met:
- Winny van Bakel, clustermanager Arbeid & Participatie Driestroom, 06-29407281
- Everhard Arends, projectleider Dichtbij, 06-37386098

Dichtbij Arnhem
Bakkerstraat 56
6811 EJ Arnhem
contact@dichtbij-arnhem.nl
www.dichtbij-arnhem.nl


X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur