18 november 2015 Bouw van tweede fase Van Kleefstraat e.o. in Huissen bereikt hoogste punt

Woensdag 18 november viert Waardwonen samen met Driestroom en Geveke Bouw het hoogste punt van fase II van de nieuwbouw aan de Van Kleefstraat e.o in Huissen. Het gaat om 21 eengezinswoningen en 37 appartementen, waarvan 21 appartementen worden verhuurd aan cliënten van Driestroom. De nieuwbouw maakt onderdeel uit van de omvangrijke herstructurering van het gebied. Een project waarin Waardwonen ruim 20 miljoen investeert. In maart 2016 wordt de nieuwbouw naar verwachting opgeleverd.

Het gebied aan de Van Kleefstraat, Van Kleefplein en Van Gelrestraat is straks helemaal anders. In totaal zijn 77 woningen gesloopt. In fase I realiseerde Waardwonen hier eerder dit jaar 17 eengezinswoningen en 37 appartementen. Met de bouw van de 21 eengezinswoningen en 37 appartementen in deze tweede fase is de vernieuwing van het gebied in het voorjaar van 2016 voltooid. 

Samenwerking Waardwonen en Driestroom

Naast de 21 huurwoningen en 16 huurappartementen komen er 21 appartementen voor cliënten van Driestroom. 12 appartementen zijn omgebouwd naar 18 studio’s voor Driestroom. De cliënten hebben een verstandelijke beperking en er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig om te ondersteunen waar dat nodig is. Deze nieuwe locatie is een voorbeeld van moderne zorg: mensen met een beperking kunnen hier goed in de maatschappij meedraaien en hun steentje bijdragen. Waardwonen is trots dat zij samen met Driestroom haar maatschappelijke taak in de wijk vorm kan geven. 

Hoogste punt
Het hoogste punt van het appartementengebouw is een belangrijke mijlpaal. Directeur-Bestuurder Muilenberg van Driestroom, directeur-bestuurder Urgel van Waardwonen hijsen samen met directeur Leggedoor van aannemer Geveke Bouw de vlaggen op de top van het appartementengebouw.

Wijkvernieuwing
Waardwonen speelt met de nieuwbouw in op de behoefte aan eigentijdse duurzame levensloopbestendige eengezinswoningen en appartementen. Daarmee geeft Waardwonen een enorme impuls aan de wijkvernieuwing, kwaliteit van haar woningbezit, de omgeving en duurzaamheid. 

Noot voor de redactie: 
U bent van harte uitgenodigd om bij het hoogste punt aanwezig te zijn. De feestelijke bijeenkomst start om 15.00 uur. Rond 15.10 uur is de officiële handeling. Daarna volgen enkele korte toespraken en we sluiten af met een hapje en een drankje.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anneke Hers, communicatieadviseur Waardwonen via 06-25 46 78 07  of met Sjoerd Anema van Driestroom via 06 – 523 45 98.

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur