Driestroom opent winkel in centrum Bemmel

Op 27 maart opent de winkel Makers & Merken in Bemmel aan Markt 49.
De feestelijke opening wordt om 14.30 uur verricht door de heer Johan Sluiter, wethouder gemeente Lingewaard en de Makers van Driestroom.


De huidige winkel is een samenwerkingsverband van Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) en Driestroom. Deze samenwerking maakt het mogelijk dat de Makers allerlei mensen ontmoeten zoals vrijwilligers die bijvoorbeeld een ochtend met hen komen handwerken. Daarnaast komen er dagelijks vele klanten in de winkel. Makers, vrijwilligers en klanten vinden het erg leuk om elkaar zo te ontmoeten.

De winkel biedt een prachtige mix van cadeauartikelen van de Makers en producten van verschillende bekende merken zoals Souza for kids en Dopper.
In de winkel vind je onder andere kleurrijke schilderijen, handbeschilderd porselein en geboortesetjes op naam te bestellen en lampen, kussens en papier-machéfiguren. Het is teveel om op te noemen. Een van de klanten typeerde Makers & Merken als .”net wat Bemmel nog nodig had.” 

De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

Driestroom biedt zorg en ondersteuning aan mensen met en zonder beperking. Alledaags geluk staat hierbij voorop. www.driestroom.nl 
De Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) is de brede welzijnsinstelling in de gemeente Lingewaard. Onder welzijn verstaat SWL een goede leefomgeving, een veilige en plezierige buurt, goede sociale omstandigheden, breed toegankelijke voorzieningen en participatie naar vermogen. swlingewaard.nl

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur