Boksacademie

PERSBERICHT

4 oktober 2012

OPENING BOKSACADEMIE

Orhan Delibas en Driestroom openen de Boksacademie

Olympisch medaillewinnaar Orhan Delibas en Ali Topaloglu, topbokser en manager van Driestroom, presenteren een gloednieuw concept: de Boksacademie. Op 11 oktober opent de Boksacademie op spectaculaire wijze haar deuren in dagcentrum Elsweide van Driestroom in Presikhaaf in Arnhem.

 

Vecht jij ook voor je geluk?

De Boksacademie voert de slogan ‘Vecht jij ook voor je geluk?’. Als je iets wil bereiken, moet je daar vaak voor vechten. Net als bij boksen. Je krijgt een betere conditie en daardoor krijg je ook meer zelfvertrouwen. Ali Topaloglu: “Bij de Boksacademie komt voor mij het beste van twee werelden samen. Orhan en ik hebben dezelfde droom: uitblinken in wat we doen en daarmee iets goeds bereiken. Dit willen we ook voor onze sporters. Iedereen kan bij de Boksacademie zomaar even binnen lopen, om naar de les te kijken of gewoon een kopje koffie of thee te drinken. Je kunt er ook terecht met vragen over dingen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Ik ben trots en blij dat Orhan, Alex Veen en ik de Boksacademie kunnen ontwikkelen samen met zorgorganisatie Driestroom. Daardoor kunnen wij ons ook richten op mensen die minder kansen hebben in de maatschappij. Kijk maar eens op www.boksacademie.nl.”

 

________________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over de Boksacademie staan Anne Ruesink of Karen Tijssen van de Communicatie-afdeling van Driestroom graag tot uw beschikking op 0481-366050 of anneruesink@driestroom.nl of karentijssen@driestroom.nl.

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur