SWL legt verbinding om 'plankjes' bij te dragen aan Waalindrukken

Op 14 augustus gaan cliënten van Driestroom samen met kinderen van de BSO Zonnekinderen een workshop ‘ Waalindrukken’ volgen. Dit kunstproject is een initiatiefvan Zepplinn, waarbij gestreefd wordt op 18 oktober eenmalig het langste kunstwerk langs de waal neer te zetten. Hiervoor zijn nog een hoop ‘ Waalindrukken’ nodig en dus heeft Stichting Welzijn Lingewaard de nodige verbindingen gelegd om partijen te enthousiasmeren.

Cliënten van Driestroom en kinderen van de BSO Zonnekinderen gaan tijdens de workshop eerst  gezamenlijk struinen langs de Waal om als echte jutters materiaal te verzamelen en inspiratie op te doen. De gevonden materialen en hun indrukken verwerken zij later op een plank door die te beschilderen en te beplakken. Dit doen ze op Driestroom locatie Eigen Art (of Hofstede?).

Ook zin om een bijdrage aan dit kunstwerk te leveren, kijk dan op www.ideenfabriek.infoof www.zepplinn.nl

Wil je weten wat SWL nog meer voor jou of je omgeving kan betekenen kijk dan op onze website: www.swlingewaard.nl, word vriend op Facebook of volg ons op @SWLingewaardmailto:twitter@swlingewaard.nl

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur