Pictogenda en Pictogenda Kalender 2019: een nieuwe stap vooruit

dinsdag 23 oktober 2018

De Pictogenda en de Pictogenda Kalender 2019 zijn weer te bestellen. Driestroom-logopedist Martina Tittse-Linsen, auter en bedenker van de Pictogenda, heeft er samen met uitgeverij Prelum en Driestroom weer twee mooie nieuwe edities van gemaakt.

NLPictogendamockup2019dblauwmetvisitmetinhoudBeide producten, bekend in zowel de VG-sector als daarbuiten, zijn ook dit jaar verder verbeterd met hulp van gebruikers, ouders en professionals. In het oog springt de herziene Pictogenda Kalender 2019, die na 14 jaar een metamorfose heeft ondergaan. De Kalender heeft een fraai design gekregen, meer kleur en een verschuifbare dagmarker die je op de juiste dag kunt plaatsen. Zo is voor iedereen te zien welke dag het is en wat er op het programma staat.

De Pictogenda heeft iets meer plakruimte gekregen. In de agenda wordt regelmatig verwezen naar de online Pictogenda Club, waar gebruikers een cadeautje in de vorm van een download kunnen ophalen. Martina gaat binnenkort bovendien van start met een serie vlogs, waarin ze in korte video’s tips over het gebruik van haar hulpmiddelen deelt.

De karakteristieke pictogramstickers die zowel bij de Pictogenda als de Kalender worden geleverd zijn wederom deels vernieuwd. Ook is er naast het vel emoticon-stickers dat vorig jaar is geïntroduceerd in de 2019-edities nog een vel met kleurrijke complimentenstickers toegevoegd. Dit om succesmomenten te vieren: is iets gelukt of heel goed gegaan die dag, dan kunnen cliënten dit markeren door een zelf uitgekozen sticker.

De Pictogenda en Pictogenda Kalender 2019 zijn te bestellen via www.pictogenda.nl/shop > Nieuwsoverzicht
X

Vertragingen en zware spitsen verwacht in regio Arnhem van 3 tot en met 10 september

Van maandag 3 september tot en met maandag 10 september is de parallelbaan van de A12 afgesloten. Hierdoor moet in de regio Arnhem rekening gehouden worden met vertragingen en zware ochtend- en avondspitsen waarbij de maximale reistijd kan worden overschreden. Door problemen met de IJsselbrug kunnen de problemen in de regio Arnhem mogelijk nog (veel) langer gaan duren. 

Datum laatste wijziging: maandag 10 september 2018 09:00 uur.