Pilot ‘Cleanteam HSF’ bezegeld met samenwerkingsovereenkomst tussen Driestroom en HSF

maandag 23 september 2019

Op vrijdag 13 september jl. hebben transportbedrijf HSF Logistics en zorgorganisatie Driestroom een samenwerkingsovereenkomst ondertekend om de succesvolle pilot ‘Cleanteam HSF’ vervolg te geven. Een belangrijk en feestelijk moment voor alle betrokkenen.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Driestroom en HSF

Pilot ‘Cleanteam HSF’
In februari 2019 zijn HSF Logistics en Driestroom gestart met het opzetten van een cleanteam om chauffeurs van HSF te ontlasten in de schoonmaak van vrachtwagens en jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt gelegenheid te geven zich binnen een veilige leer- en werkomgeving te ontwikkelen tot betaalde kracht.

Ondertekening
Mark, Kevin en Dennis - de jongens van het Cleanteam, Wim Brouwer – teamcoach van het Cleanteam en Wim Muilenburg - bestuurder van Driestroom, kwamen samen bij Eric van Gaalen – General Manager van HSF Logistics, op kantoor om het succes van de pilot te vieren en de samenwerking te bestendigen. Belangrijkste conclusie van de middag was dat iedereen veel baat heeft bij de pilot. De vrachtwagens van HSF Logistics gaan schoner dan ooit de weg op, de jongens van het Cleanteam gaan met veel plezier naar hun werk en Driestroom kan de jongens binnen een veilige werkomgeving begeleiden naar betaald werk. Eric van Gaalen prees de jongens van het Cleanteam daarbij om hun grote inzet en betrokkenheid. Zij hebben zichzelf in acht maanden tijd onmisbaar gemaakt.

Toekomst
Wegens het succes van de pilot gaan HSF en Driestroom onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om de pilot breder uit te rollen binnen HSF.

> Nieuwsoverzicht
X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur