Statement sluiting De Daniël

dinsdag 10 december 2019

Op zondag 8 december heeft Omroep Gelderland een tv-item uitgezonden waarbij is ingegaan op de toekomstige sluiting van Driestroomlocatie De Daniël in Nijmegen eind 2021.

Dit jaar is het besluit genomen om het aflopende huurcontract van de Daniël niet te verlengen. De huisvesting op deze locatie is al langere tijd niet meer passend bij de vraag en behoefte van de verschillende kwetsbare doelgroepen waardoor we niet structureel de kwaliteit en veiligheid kunnen bieden die deze cliënten nodig hebben.

Met uiterste zorgvuldigheid ondersteunen wij de bewoners en hun ouders/verwanten bij het vinden van een passende vervolgplek. Bij de zoektocht naar een woonruimte voor de bewoners van de Daniël kijken we samen met ouders/verwanten naar de individuele wensen, behoeften en mogelijkheden van huidige bewoners. Voor alle bewoners zullen we een passende plek vinden. Tot die tijd dragen we zorg voor voldoende gekwalificeerd personeel op de groep om te allen tijde de kwaliteit en veiligheid voor cliënten te waarborgen.

> Nieuwsoverzicht
X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.