Trainersassistenten N.E.C. en Driestroom ontvangen certificaat

woensdag 29 mei 2019

N.E.C. en Driestroom hebben na twee succesvolle eerdere jaren wederom de handen ineen geslagen om mensen met een ondersteuningsvraag op te leiden tot trainersassistent.

Het doel van deze samenwerking is om de deelnemers naar een sociaal hoger plan te tillen, zodat zij, indien gewenst, in hun vrije tijd de rol van trainersassistent kunnen gaan vervullen bij amateurclubs.

De twee deelnemers, Jan en Orland, die ondersteuning krijgen van Driestroom, hebben de cursus succesvol afgerond en op woensdag 29 mei 2019 hun welverdiende trainersassistent-certificaat in ontvangst genomen.

Gedurende de cursus hebben de deelnemers vier modules doorlopen; het ontwerpen van een training, het uitzetten van een training, instructie geven aan de spelers en het begeleiden van oefeningen. De trainersassistenten mochten hun trainingen in de praktijk brengen bij het team van de N.E.C. Oldstars, onder leiding van trainer van de N.E.C. Voetbalacademie Dennis Arts.

Op woensdag 29 mei was dan eindelijk het moment daar waar de deelnemers zo lang naar uitgekeken hadden. In de officiële persruimte van N.E.C. werden zij persoonlijk toegesproken door de trainer Dennis Arts. Hij benoemde onder meer het doorzettingsvermogen en de mentaliteit van de deelnemers. “Jullie hebben er keihard voor gewerkt en dit certificaat meer dan verdiend,” aldus Arts. 

Na deze woorden ontvingen Jan en Orland hun certificaat. Beide deelnemers straalden en zijn ontzettend trots op hun behaalde certificaat. Kortom, een succesvolle samenwerking met een prachtig resultaat voor de deelnemers, N.E.C. en Driestroom!

Certificaatuitreiking-NEC-en-Driestroom

 
> Nieuwsoverzicht
X

Informatie over het coronavirus

Volg hier de actuele ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus.