Trainersassistenten N.E.C. en Driestroom ontvangen certificaat uit handen van Wilco van Schaik

maandag 25 juni 2018

N.E.C. en Driestroom hebben na een succesvol eerste jaar wederom de handen ineen geslagen om mensen met een ondersteuningsvraag op te leiden tot trainersassistent.

20180613-8297-021

Het doel van deze samenwerking is om de deelnemers naar een sociaal hoger plan te tillen, zodat zij, indien gewenst, in hun vrije tijd de rol van trainersassistent kunnen gaan vervullen bij amateurclubs.

De vijf deelnemers, die ondersteuning krijgen van Driestroom, hebben de cursus succesvol afgerond en op woensdag 13 juni 2018 hun welverdiende trainersassistent-certificaat in ontvangst genomen. De certificaten werden uitgereikt door Wilco van Schaik, algemeen directeur van N.E.C.

Gedurende de cursus hebben de deelnemers vier modules doorlopen; het ontwerpen van een training, het uitzetten van een training, instructie geven aan de spelers en het begeleiden van oefeningen. De trainersassistenten mochten hun trainingen in de praktijk brengen bij het team van de N.E.C. Oldstars, onder leiding van trainer Dennis Arts.

Op woensdag 13 juni was dan eindelijk het moment daar waar de deelnemers zo lang naar uitgekeken hadden. In de officiële persruimte van N.E.C. werden zij persoonlijk toegesproken door algemeen directeur N.E.C. Wilco van Schaik. Hij benoemde onder meer het doorzettingsvermogen en de mentaliteit van de deelnemers. “Jullie hebben er keihard voor gewerkt en dit certificaat meer dan verdiend,” aldus Van Schaik. 

Na deze woorden ontvingen de deelnemers stuk voor stuk hun certificaat en poseerden voor de fotograaf. De deelnemers straalden en zijn allemaal ontzettend trots op hun behaalde certificaat. Kortom, een succesvolle samenwerking met een prachtig resultaat voor de deelnemers, N.E.C. en Driestroom!

 

 

 
> Nieuwsoverzicht
X

Kans op vertragingen in groepsvervoer door winterweer

Door de winterse weersomstandigheden kunnen er vertragingen plaatsvinden in het groepsvervoer. 

Datum laatste wijziging: vrijdag 1 februari 2019 om 08.30 uur