WZW 2019 - Driestroomcafé

donderdag 14 maart 2019

Van 11 tot en met 16 maart 2019 vindt de Week van Zorg en Welzijn plaats. In deze week plaatsen we meerdere blogs en vlogs van medewerkers binnen Driestroom om zo een beeld te geven van werken in de zorg. Op 13 maart organiseerde Driestroom het Driestroomcafé, wat een daverend succes bleek.

Week van Zorg en Welzijn 2019

Driestroomcafé 

Woensdag 13 maart vond bij DROOM! in Elst het eerste pop up Driestroomcafé plaats. Dit evenement, speciaal georganiseerd voor mensen die interesse hebben in een baan of opleiding bij Driestroom of mensen die een overstap naar de zorg overwegen, bleek een succes! Bijna honderd enthousiaste gasten kregen de kans om tijdens de Week van Zorg en Welzijn een kijkje te nemen bij Driestroom.

Wat was er allemaal te doen?

Het Driestroomcafé was een gezellige en laagdrempelige bijeenkomst waarbij instromers, zij-instromers en herintreders de gelegenheid kregen om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Informatie over Driestroom, werken in de zorg, in opleiding bij Driestroom, maar ook om eens echt de sfeer te proeven van Driestroom. En dat is gelukt!

Olga-Koopmans-en-Nico-van-MourikEr was een careerwall met daarop foto’s van medewerkers, functieprofielen en vacatures, waar de aanwezigen konden kijken wat mogelijk bij hen zou passen. Daarnaast vonden er speeddates plaats om de aanwezigen in zeer korte tijd een aantal vragen te stellen en hen naar medewerkers van Driestroom te verwijzen voor meer informatie. 

De medewerkers van Driestroom, die allen op verschillende Driestroomlocaties werkzaam zijn en met verschillende doelgroepen werken, hebben de geïnteresseerden heel veel verteld over hun werk. In groepen waarbij de gasten vrij waren om aan te schuiven, hebben de medewerkers veel vragen beantwoord, verteld over hun eigen ervaringen en hun uitdagingen. 

Nieuwe collega’s?!

Driestroom heeft ontzettend veel enthousiaste potentiële nieuwe collega’s ontmoet. Bovendien gaven zij aan een zeer goede indruk van Driestroom te hebben gekregen. Wie weet delen zij volgend jaar wel, als nieuwe collega,  hun ervaringen tijdens het Driestroomcafé! 

Heb jij het Driestroomcafé gemist? 

Kon je niet aanwezig zijn bij het Driestroomcafé maar ben je wel benieuwd naar onze mogelijkheden en verhalen? Zie onze blogs en vlogs, bekijk onze vacatures op www.werkenbijdriestroom.nl of neem contact met ons op via sollicitaties@driestroom.nl

 

> Nieuwsoverzicht
X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur