Ons Alledaags Gelukmodel

Centraal in onze dienstverlening staat onze visie op alledaags geluk. Wij helpen mensen met een ondersteuningsvraag adequaat en op maat om zo zelfstandig mogelijk te functioneren in de maatschappij. Bij Driestroom zijn we verwachtingsvol tegenover iemands mogelijkheden zonder de beperking of belemmering uit het oog te verliezen. In het Driestroom Alledaags Gelukmodel vatten we dit samen in 3 uitgangspunten: écht contact, persoon centraal en het vergroten van kansen. Met als uiteindelijk doel een menswaardig, ervaringrijk bestaan in een betekenisvolle sociale context. Onze dienstverlening en ons aanbod maken wij passend bij elke levensfase.

Samen met onderzoekers van de Radboud Universiteit hebben we het ‘Alledaags Gelukmodel’ ontwikkeld. Het is onze visie op wat goede ondersteuning is. We pakken dit model er steeds bij, om er zeker van te zijn dat we jouw geluk echt centraal stellen. In alles wat we doen. Bekijk hiernaast een filmpje over het Alledaags Gelukmodel. 

Word Vriend van Driestroom en draag bij aan het alledaags geluk van de mensen die we ondersteunen.
Stichting Vrienden van Driestroom zet zich in voor het alledaags geluk van de mensen die we ondersteunen vanuit Driestroom. Of het nu gaat om activiteiten, speeltoestellen, extra hulpmiddelen, een uitstapje of grotere projecten. Het zijn allemaal voorbeelden waar Vrienden van Driestroom graag haar financiële steun aan wil geven, omdat dit niet uit reguliere budgetten betaald kan worden. De steun van Vrienden van Driestroom is dan ook onmisbaar.
Wordt u ook Vriend van Driestroom?