Zorgzoeker_EMB_12-18

Onze Missie

Waar Driestroom voor gaat

Driestroom levert een bijdrage aan het alledaagse geluk van anderen. Dat is onze missie, iets waar we als hele organisatie voor gaan. Alledaags geluk zit in kleine dingen. In een vriendelijk woord, een glimlach en een schouderklopje. In aandacht voor een ander.

Aandacht geven is eigenlijk niets anders dan stilstaan bij iets of iemand. Het mooie van stilstaan bij een ander is dat het veel in beweging zet. Dat weten de medewerkers van Driestroom, want zij zetten elke dag veel in beweging. Voor de cliënt en voor ouders en verzorgers.

Onze overtuigingen

Wij realiseren onze missie vanuit een aantal kernwaarden. Dat zijn overtuigingen die de medewerkers meenemen in hun werk. Elke dag opnieuw. Driestroom heeft vier kernwaarden:

  • Groots in het klein, want onze persoonlijke benadering verandert vele levens
  • In contact, want we luisteren naar wat je zegt en we zien wat je bedoelt
  • Bevlogen, want voor jou zetten we graag een stapje extra
  • Eigenzinnig, want we denken áltijd in mogelijkheden

Van loketmedewerkster tot receptioniste, van begeleider tot logopediste; iedereen binnen Driestroom zet zich in om jou wat alledaags geluk te bezorgen. Dat vinden wij namelijk heel normaal.

X

Kans op vertraging in vervoer op donderdag 27 juni

Op donderdag 27 juni 2019 is er kans op vertraging in het vervoer in en rondom Nijmegen in verband met een concert in het Goffertpark.

Datum laatste wijziging: dinsdag 26 juni om 10.00 uur